• header-vergoedingscheck

Wordt jouw Fysiotherapie behandeling vergoed?

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Geleen of Heerlen? In de meeste gevallen wordt jouw behandeling vergoed door de verzekeraar. Afhankelijk van je polisvoorwaarden heb je dan recht op volledige vergoeding van de behandeling of een gedeelte daarvan. 

Doe nu de vergoedingscheck van Fysiovision!

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. De specialisten van Fysiovision nemen persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat met betrekking tot de dekking door je zorgverzekeraar.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fysiovision met vestigingen in Geleen en Heerlen is dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Bij Fysiovision ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale begeleiding die nodig zijn om jouw klachten te verhelpen. Vraag nu een vrijblijvend advies aan.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.