• header-tarieven

De tarieven van Fysiovision

Onderstaande tarieven gelden op het moment dat de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoedt.

Fysiovision heeft in 2019 met bijna alle Nederlandse Zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Het aangeboden contract van Caresq, ENO en Zorg en Zekerheid hebben we echter niet ondertekend. Dit betekent voor u als patiënt dat wanneer u bij deze zorgverzekeraars geen restitutiepolis heeft afgesloten niet het volledige tarief vergoed wordt. 

Betalingsvoorwaarden

  • Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelingsovereenkomst tussen u als patiënt/cliënt en de fysiotherapeut.
  • Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken welke niet of te laat geannuleerd worden, zullen in rekening worden gebracht.
  • Betaling voor de fysiotherapeutische diensten geschiedt binnen dertig dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en staat het de fysiotherapeut vrij om zonder nadere ingebrekestelling incassomaatregelen te nemen. Naast de declaratie zullen ook de incassokosten en wettelijke rente worden gevorderd. Wanneer het incassobedrijf de kosten bij u vordert dien u deze te voldaan aan het incassobedrijf en niet aan Fysiovision.
  • Alle met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook de buitengerechtelijke kosten, komen ten laste van de patiënt/cliënt.


Tarieven (per 1 januari 2019)

Verrichting Tarief
Zitting fysiotherapie 32,50 euro
Zitting manuele therapie 46,50 euro
Zitting oedeem therapie 46,50 euro
Eenmalig fysiotherapeutisch consult 62 euro
Screening (directe toegankelijkheid fysiotherapie) 15,50 euro
Intake en onderzoek na screening 31 euro
Intake en onderzoek na verwijzing 46,50 euro
Lange zitting voor patiënt met complexe zorgvraag 46,50 euro
Geriatriefysiotherapie 46,50 euro
Toeslag voor uitbehandeling 16,00 euro
Toeslag voor behandeling in inrichting 11,00 euro
Verstrekte verband- en hulpmiddelen kostprijs
Eenvoudig/kort rapport 32,50 euro
Uitvoerig rapport 65 euro


Meer weten over behandeling bij Fysiovision?

Bij Fysiovision ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die nodig is om jouw klachten te verhelpen.  Zet de eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een telefonische kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fysiovision met vestigingen in Geleen en Heerlen is dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Bij Fysiovision ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale begeleiding die nodig zijn om jouw klachten te verhelpen. Vraag nu een vrijblijvend advies aan.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.