• header

Rug Plus

Je rug. Hij ondersteunt je bij je werk, hobby en sport. Rugklachten en nekklachten kunnen je behoorlijk wat last bezorgen en zelfs je functioneren beïnvloeden. Laten we ze aanpakken!

Speciaal voor langdurige en terugkerende rugklachten ontwikkelde Fysiovision Rug Plus: een specialistisch behandel- en trainingsprogramma waarmee je al na een aantal weken beter kunt functioneren. En we zorgen ervoor dat dat ook in de toekomst zo blijft. Wil jij ook eindelijk van je rugklachten af? Vraag hieronder direct een Gratis Advies aan en start je herstel vandaag!

Vraag direct Gratis Advies aan

Bij Rug Plus van Fysiovision ben jij altijd in de goede handen van onze rugspecialisten en verzekerd van specialistische en persoonlijke zorg. Zet de eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een telefonische kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fysiovision met vestigingen in Geleen en Heerlen is dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Bij Fysiovision ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale begeleiding die nodig zijn om jouw klachten te verhelpen. Vraag nu een vrijblijvend advies aan.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.