• header-peesherstel-plus

Peesherstel Plus

Ervaar je al langere tijd pijnklachten aan achillespees of tenniselleboog? Helpen de behandelingen tot nu toe niet of onvoldoende? Is bewegen, sporten of het uitoefenen van jouw hobby niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen? Indien dit veroorzaakt wordt door een hardnekkig peesprobleem kunnen wij jou wellicht helpen met ons Peesherstel Plus concept!

Wil jij ook eindelijk van je pijn verlost en snel je (sport) activiteiten oppakken? Vraag hieronder direct een Gratis Advies aan en start je herstel vandaag!

Vraag direct Gratis Advies aan

Bij Peesherstel Plus van Fysiovision ben jij altijd in de goede handen van onze peesspecialisten en verzekerd van specialistische en persoonlijke zorg. Zet de eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een telefonische kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fysiovision met vestigingen in Geleen en Heerlen is dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Bij Fysiovision ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale begeleiding die nodig zijn om jouw klachten te verhelpen. Vraag nu een vrijblijvend advies aan.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.