• header-oncozorg-plus

Oncozorg Plus

Na de diagnose ‘kanker’ is het waarschijnlijk dat je lichaam de komende tijd zal veranderen. De ziekte zelf, maar ook de medische behandelmethoden, vergen nogal wat van je.

Dat is niets om je nu al zorgen over te maken, maar het is wel verstandig om hierop in te spelen. Het Oncozorg Plus revalidatieprogramma van Fysiovision is speciaal ontwikkeld voor de voorbereiding, de stabilisatie en het herstel van je lichaam tijdens en na de behandeling.

Vraag direct Gratis Advies aan

Bij Oncozorg Plus van Fysiovision ben jij altijd in de goede handen van onze oncologiefysiotherapeuten en verzekerd van specialistische en persoonlijke zorg. Zet de eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een telefonische kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fysiovision met vestigingen in Geleen en Heerlen is dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Bij Fysiovision ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale begeleiding die nodig zijn om jouw klachten te verhelpen. Vraag nu een vrijblijvend advies aan.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.