• knie-header-knie

Kniecentrum Plus

Een knie wordt zwaar belast, zowel bij het uitoefenen van een sport alsook in het dagelijks leven. Banden, pezen, spieren en kraakbeen lopen hierbij kans op letsel waarna niet zelden een operatie noodzakelijk is. Hierna wil je revalideren als een topsporter, met als doel na je knieblessure of operatie sterker terug komen. 

Bij Kniecentrum Plus bieden we jou een revalidatieomgeving die volledig in het teken staat van jouw knie, zonder wachttijden (24 uurs zorg). Wil jij verzekerd zijn van de beste zorg na je knieblessure of -operatie? Vraag hieronder direct een Gratis Advies aan!

Routebeschrijving naar het Kniecentrum Plus:

Direct een eerste indruk krijgen van Kniecentrum Plus? Klik op onderstaande links en bekijk de video's:

Introductie Kniecentrum Plus Testen
Sport- en veldrevalidatie Artrose

‚Äč
Vraag direct Gratis Advies aan

Bij Kniecentrum Plus van Fysiovision ben jij altijd in de goede handen van onze kniespecialisten en verzekerd van specialistische en persoonlijke zorg. Zet de eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een telefonische kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fysiovision met vestigingen in Geleen en Heerlen is dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Bij Fysiovision ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale begeleiding die nodig zijn om jouw klachten te verhelpen. Vraag nu een vrijblijvend advies aan.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.