• header-geriatrie-plus

Geriatrieteam Plus

Fysiovision is gespecialiseerd in geriatriefysiotherapie. De ouderdom komt nou eenmaal met gebreken en dat zijn er vaak meer dan één. Gelukkig kan ons geriatrieteam je met veel van je klachten helpen. Het team bestaat naast de gespecialiseerde fysiotherapeuten uit een ergotherapeut, een logopediste, een psycholoog en een diëtist.

Met onze vooruitstrevende behandelmethodes zorgen we ervoor dat we samen met jou meerdere problemen effectief aanpakken. Er is een nauwe samenwerking met huisarts, praktijkondersteuner ouderenzorg, specialist ouderengeneeskunde en eventueel geriater. Bij Geriatrieteam Plus van Fysiovision ben jij altijd in goede handen!

Vraag direct Gratis Advies aan

Bij Geriatrieteam Plus van Fysiovision ben jij altijd in de goede handen van onze geriatriespecialisten en verzekerd van specialistische en persoonlijke zorg. Zet de eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een telefonische kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fysiovision met vestigingen in Geleen en Heerlen is dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Bij Fysiovision ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale begeleiding die nodig zijn om jouw klachten te verhelpen. Vraag nu een vrijblijvend advies aan.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.