• header-behandelmethoden

Onze manier van werken

Je legt jouw gezondheid in onze handen. Daarom gaan wij daar met de grootst mogelijke zorg mee om. Als je de verantwoordelijkheid hebt voor iemands functioneren, dan doe je geen enkele concessie aan kwaliteit. Dan is het alleen het hoogste niveau goed genoeg.

Kwaliteit in mensen, in onze behandelingen, in faciliteiten en omgeving.

De behandeling

Verantwoord, specialistisch en efficiënt. Zo richten wij jouw behandeltraject in. We willen je immers zo snel mogelijk weer fit krijgen. Daarom starten wij altijd met uitgebreide diagnostiek en doen wij zinvolle metingen (zoals kracht, beweeglijkheid en pijnscore) om straks jouw herstel objectief te kunnen beoordelen. Op die manier kunnen wij, mocht dat nodig zijn, direct de behandeling bijsturen en heb je optimaal rendement van jouw behandeling.

Onze mensen

Onze fysiotherapeuten zijn stuk voor stuk specialisten. Met een ruime ervaring en kennis die voortdurend up to date is, kun je erop vertrouwen dat je behandeling effectief, verantwoord en veilig is. Op een aantal gebieden hebben we eigen zorgproducten (Onze Plus producten) ontwikkeld en specialistische behandelteams gevormd. Deze teams worden samen gesteld uit fysiotherapeuten die zich vooral of uitsluitend richten op dit specifieke aandachtsgebied. In een aantal gevallen worden ook andere disciplines bij dit zorgproduct betrokken. Dit met het doel u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onze faciliteiten

Een therapeut die het lichaam van binnen en van buiten kent en die weet hoe je herstel op een verantwoorde manier moet verlopen, is voorwaarde nummer één. Een prettige omgeving, state of the art apparatuur en ondersteunende middelen en materialen dragen daarnaast ook een flinke steen bij aan het herstelproces.

Onze partners

Met alle kennis en ervaring die we in huis hebben, is er soms nog een extra, specialistische kijk nodig. In een aantal gevallen is de expertise van deze zorgverleners wenselijk of zelfs noodzakelijk. Samen versterken we elkaar met als doel jou zo snel en zo effectief mogelijk te helpen. Dan hebben we een waardevol netwerk van specialisten om ons heen die met ons meenemen en  kijken. En ook voor hen geldt: alleen de besten in hun vak.

Benieuwd hoe wij jou het beste kunnen helpen?

Bij Fysiovision ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die nodig is om jouw klachten te verhelpen.  Zet de eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een telefonische kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fysiovision met vestigingen in Geleen en Heerlen is dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Bij Fysiovision ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale begeleiding die nodig zijn om jouw klachten te verhelpen. Vraag nu een vrijblijvend advies aan.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.